Gratis verzendingWeetjes

vanaf 25€

 


* De verzendkosten zijn tijdelijk gratis vanaf 25€ (voor België en Nederland) om het jullie makkelijk te maken in deze Coronatijden. Onder de 25€ betaal je 4,95€ verzendkosten.

* Woon je in Leuven of een deelgemeente van Leuven, dan komt je pakje per fiets. Anders versturen we de pakjes met Bpost, wat ook heel vlotjes loopt tot nu toe. Elke weekdag versturen we. Je kan ook kiezen voor afhalen in de winkel (aan te vinken, na de verzendwijze)

* Problemen met bestellen in de webshop?
Soms blijft de webshop hangen (vermoedelijk door de webshopdrukte), stuur ons dan een mailtje met je bestelling en we handelen heb zo verder af.
In de webshop staat heel veel, maar niet alles wat we hebben in de stenen winkel. Zoek je iets wat je niet vindt, stuur dan een mailtje naar info@doekjesenbroekjes.be of bel ons op 016 50 90 71.

* Wil je graag ook iets bestellen in de webshop van www.andersgetint.be, dan kan je dat samen laten opsturen. Doe je beide bestellingen en mail ons dat ze samen opgestuurd mogen worden. Eventueel teveel betaalde portokosten, betalen we jou terug!

* Heb je vragen over het een of het ander?
Mail ons: info@doekjesenbroekjes.be of bel ons 016 50 90 71

We helpen je graag verder!
Hou jullie goed en heel graag tot ziens

Ann en An